Foto: Sanne Peper

Happily ever after

Alink&Plukaard
Hedendaagse hysterische zoektocht naar liefde
vr 22 feb - zo 24 feb

Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is.

In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde.

Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als je die gevonden hebt? Wat komt er na die verliefdheid? Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht.

 IN DE PERS 


”…een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling”
“Snel, flitsend en fantasievol”
Theaterkrant

“Geestig en ontwapenend”...“Scènes waar Woody Allen nog wat van zou kunnen opsteken” Noordhollands Dagblad


 BELLEVUE EXTRA 

Vrijdag 22 februari
Happily Ever After: De Afterparty!!!

Na de voorstelling is De Smoeshaan omgetoverd tot een liefdesnestje, met 2 DJ’s die de hele avond de bekendste liefdeshits zullen draaien, dé speciale Titaniccocktail: een gevaarlijk lekker liefdesdrankje. Als je er teveel van drinkt ga je net zo ten onder als Rose en Jack op de Titanic.

En het ZOENBANKJE! Waar je eindelijk een keer ongegeneerd de hele avond kan tongen met je geliefde. Of minnaar. Of je bovenbuurvrouw, waar je altijd al een oogje op had. Want eenmaal op die bank zal en moet er getongd worden! Go get ‘em!
Zal je deze amoureuze avond gaan overleven?


Zaterdag 23 februari
Nagesprek met Jan Drost en de makers 

Na de voorstelling praten de makers Sander en Yara met schrijver en liefdes-filosoof Jan Drost. Tijdens het maakproces haalden zij veel inspiratie uit het boek Als de liefde voorbij is van deze The School of Life-docent. Samen met het publiek bestoken ze hem met brandende vragen over de liefde.
 

"Snel, flitsend en fantasievol" Theaterkrant

Credits

idee, tekst, spel Yara Alink & Sander Plukaard
regie Lidwien Roothaan
tekstbijdragen Rob de Graaf

Meer over de makers

Alink&Plukaard laat zich inspireren door beroemde schrijvers, zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van onder anderen Tsjechov en Edward Albee. Daarnaast verschijnen ze los van elkaar op het toneel. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde o.a. in Donna Donna van Orkater en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina.