Het Nederlands Theater Festival - Publieksfavoriet

Het Nederlands Theater Festival (donderdag 7 - zondag 17 september) viert elk jaar de hoogtepunten van het theater. Elf dagen lang worden de beste voorstellingen van dat moment getoond, volgens diverse vakjury’s. Vanaf 2017 wil het festival ook de stem van het publiek laten horen. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Nomineer bijvoorbeeld de beeldende voorstelling De Modern Art Revue of een van de andere mooie Lunchtheatervoostellingen die je bij ons hebt gezien in het afgelopen theaterseizoen (september ’16 - mei ’17).
En wie weet is deze voorstelling voor iedereen die hem heeft gemist, alsnog te zien tijdens het Nederlands Theater Festival.
Ga naar www.publieksfavoriet.nl en nomineer jouw favoriete voorstelling. En maak kans op een speciaal arrangement voor het Nederlands Theater Festival 2017, bestaande uit: twee vrijkaarten voor de opening en het slotgala (uitreiking van de belangrijkste toneelprijzen o.a. beste acteur en actrice) plus een voorstelling naar keuze met voorafgaand een etentje voor twee personen.

Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Gezien