Werkzaamheden rondom Leidseplein

Werkzaamheden Leidsepleingebied
Let op: tot eind 2018 gaat het Leidsepleingebied op de schop. Tegen het einde van 2018 zal een groot deel van het gebied klaar zijn: Leidsebrug, het terrassenplein, de Marnixstraat en het Leidsebosje.
Vanaf 2019 tot in 2021 gaat daarna het Kleine Gartmanplantsoen op de schop voor de bouw van een grote ondergrondse fietsenstalling.

Openbaar vervoer
Het kruispunt van de Stadhouderskade met de Leidsbrug wordt ook aangepakt. Ook worden binnenkort tijdelijke bushaltes aangelegd. Voor alle informatie over het openbaar vervoer, klik hier.

Bereikbaarheid Theater Bellevue
Ons theater blijft bereikbaar, met name te voet of met de fiets is er geen probleem Leidsekade 90 te bereiken. Let op: het kan wel zijn dat je soms moet omlopen of -fietsen, dat kan dus wat extra tijd kosten.
Voor informatie voor autoverkeer en ov verwijzen we je graag door naar de website van de gemeente, waarop altijd de meest actuele informatie omtrent de renovaties en omleidingen te vinden is.

De verbouwwerkzaamheden rondom het Leidseplein gaan enkele jaren duren. De toegankelijkheid van het Leidseplein zal varieren, houd de communicatiekanalen van de gemeente daarvoor in de gaten. Wij proberen zoveel mogelijk te blijven communiceren over de bereikbaarheid van het theater.

Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Gezien