AKF Deluxe: Maarten Ebbers en De Medemens

Maarten Ebbers en De Medemens
vr 6 apr 20:30 - 21:45
  • vr 6 apr
    20:30 - 21:45
    Voorgesprek 19:30u o.l.v Daniël van Veen en Jacques Klöters
    Klein Bellevue

 AKF Voorgesprek | 19:30 | Benedenfoyer
De directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival, Daniël van Veen, in gesprek met Maarten Ebbers. Met een gastbijdrage van schrijver, cabaretier en juryvoorzitter van de Annie M.G. Schmidtprijs Jacques Klöters.

De Medemens is de band rond cabaretier Maarten Ebbers en zo goed als nieuw!
Cabaretier Maarten Ebbers startte in de zomer van 2016 met zijn band De Medemens. Met drummer Jan Roel Hamersma (o.a. Nynke Laverman, D.A.A.N.), bassist Mike Kamp (o.a. Ruben Hoeke, The Soul Brothers) en een loopstation speelt Maarten de beste nummers uit zijn cabaretvoorstellingen.

Hondje met een Trui, Wapentje, Verloren Tijd en Eens Maar Nooit Weer (het Sm-lied). Om er maar een paar te noemen. Met het laatste nummer is Maarten in 2017 genomineerd voor de Annie M. G. Schmidtprijs 2016.

Maarten Ebbers won in 2009 de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Sindsdien maakte hij drie avondvullende cabaretvoorstellingen en staat een vierde programma op de planning. Daarnaast is hij een van de vaste muzikanten van de Sneldichteres en is sinds 2014 als theaterzanger verbonden aan het collectief Het Nieuwe Lied.

AKF Deluxe: Maarten Ebbers en De Medemens

AKF Deluxe: ontdek kleinkunst!
Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert van 26 maart t/m 15 april 2018 AKF Deluxe, hét jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein.

Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten. Laat je verrassen door de AKF Hommage aan Herman van Veen. Ontdek aanstormende talenten als Stefano Keizers en Lonneke Dort. Of loop een geheime kleinkunstroute over het Leidseplein.

Wie gaat er dit jaar vandoor met de AKF Sonneveldprijs? En wie wint de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied? Dompel je drie weken onder zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de béste kleinkunst van dit moment.

Credits

spel, muziek Maarten Ebbers, Jan Roel Hamersma, Mike Kamp