Deze voorstelling is onderdeel van Dans op Dinsdag

Na afloop van de voorstelling praten we na met choreograaf Shailesh Bahoran en de performers. 

Hiphopvernieuwer Shailesh Bahoran laat zich in zijn werk inspireren door zijn roots. Op verrassende wijze combineert hij de meeslepende energie en virtuositeit van hiphop met elementen uit de Hindoestaanse cultuur.

In de dansvoorstelling Aghori laat Shailesh zien hoe totale devotie eruitziet. De belangrijkste inspiratie hiervoor zijn de Aghori: goeroes in India die door jarenlange meditatie en training verlichting hopen te bereiken. In een eindeloze fysieke en mentale training banen zij zich een weg langs talloze zonden, verlokkingen en emoties, om uiteindelijk alles van zich af te schudden. Want alleen dan kun je de wereld ervaren zoals hij echt is.

concept, regie Shailesh Bahoran
choreografie Shailesh Bahoran i.s.m. de dansers
compositie Rik Ronner, Raj Mohan
live muziek en zang Raj Mohan
dans Simon Bus, Robbin Castillo, Gil Gomes Leal, Rajiv Bhagwanbali, Rohiet Tjon Poen Gie lichtontwerp Mike den Ottolander
kostuums Fam. Bahoran
decorbouw Gregory Petrovich
met dank aan Shueti & IRCompany

Einde ca. 21:40u 

"Rijzende ster Shailesh Bahoran toont met zijn nieuwe voorstelling lef"
★★★★Volkskrant

"In Aghori zijn nog steeds elementen uit hiphop en Indiase dans te herkennen, maar de choreograaf gebruikt ze niet meer als dwingende vormuitgangspunten waarop hij varieert, maar kiest bewust voor bewegingen die hij nodig heeft om te laten zien wat hij wil overbrengen."
★★★★ Theaterkrant

Rijzende ster Shailesh Bahoran toont met zijn nieuwe voorstelling lef ★★★★ De Volkskrant

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00