DEZE VOORSTELLING IS ONDERDEEL VAN HET AMSTERDAM FRINGE FESTIVAL

Liefde. We zijn er altijd naar op zoek. Het is niet voor niets een van de grote thema’s in het leven. Er wordt verlangend over geschreven en gezongen, het wordt verheerlijkt, maar Elfie Tromp weet als geen ander hoe wreed de liefde kan zijn. Als mateloos liefdesmonster dat haar hart keer op keer verloor en in gruis terugkreeg, vertelt en zingt zij in MONSTER LOVE TOWN over hoe liefde ons gek maakt.

Hoe we onszelf verliezen, de ander kwaad doen, hoe we verslaafd en onbetrouwbaar worden, allemaal vanuit dat diepe verlangen om geborgen te zijn. Een scherpe en bij vlagen absurdistische kippenvel-voorstelling over liefde, verlangen en eenzaamheid waar we ons allemaal in kunnen herkennen.

In MONSTER LOVE TOWN brengt Elfie Tromp haar expertise op liefdesgebied samen met haar grote liefde voor het klassieke cabaretlied en New Wave-clubmuziek.

Duur ca. 60 minuten (geen pauze)

met Elfie Tromp
Muziek Keimpe de Jong

'De zelfverzekerde Tromp maakt van MONSTER LOVE TOWN zowel een duistere, als nieuwsgierigmakende spannende en bruisende plek.' 
★★★Theaterkrant

'Verrassende, Spinvis-achtige liedjes die prachtig worden begeleid door multi-instrumentalist De Jong... Deze eerste kennismaking met Elfie Tromp als theatermaker is beslist intrigerend.'
★★★Volkskrant

Niets wreder dan de liefde

Prijzen

Normaal
€ 11,50