Een indringende performance over het menselijk verlangen naar geluk. Een verlangen dat is verankerd in onze diepste dromen en wensen en die soms zelfs noodzakelijk kan blijken; een strategie om jezelf te beschermen, om te overleven zelfs. Choreograaf en danser Fernando Hernando Magadan laat zich inspireren door de ongelooflijke moed en veerkracht die mensen tonen onder extreme druk, waardoor zij in staat zijn om de realiteit te ontstijgen en te ontsnappen in een wereld van verbeelding.

In Bending the Walls wordt dans een metafoor voor de psychologische, fysieke en emotionele krachten die wij als mensen kunnen aanspreken om de druk van het leven te weerstaan en onze onophoudelijke zoektocht naar geluk voort te zetten.

Korzo en Nederlands Dans Theater bundelen de krachten om aanstormende dansmakers optimaal te begeleiden en bieden hen een geschikt podium om een nieuwe productie te maken en daarmee op tournee te gaan. In 2018 is de keuze gevallen op choreograaf en danser Fernando Hernando Magadan, een gerijpt talent waar je absoluut meer van wilt zien.

dans, choreografie Fernando Hernando Magadan
een productie van Korzo producties i.s.m. Nederlands Dans Theater 
mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag

'...scherp en virtuoos…'
Volkskrant

Scherpe en virtuoze dans over het verlangen naar geluk

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00