Gewaagd aan elkaar gaan beginnende dansmakers Nicole Geertruida en Cherish Menzo een fysieke uitputtingsslag op het toneel aan. De dansers en toeschouwers ervaren de leegheid en oneindigheid van het getal NUL. Als vlieg op de muur neemt de toeschouwer de gebeurtenis stilletjes maar niet ongezien waar. Haal weg die vierde wand en laat de toeschouwer om de dansers heen staan.
spel, concept Nicole Geertruida, Cherish Menzo

Einde ca. 18.30 uur

Amsterdam Fringe Festival gaat op tournee en brengt de prijswinnaars van het afgelopen festival met zich mee. Kom een avond Fringen en laat je verrassen door de mooie, excentrieke en spannende voorstellingen van verschillende jonge makers. Dat zijn dus de parels van het festival, op één avond, voor één kaartje, in jouw stad.

De winnaars werden gekozen door een internationale, uiterst deskundige jury (waaraan een klein Fringe-steekje los zit) bestaande uit theaterprogrammeurs uit binnen- en buitenland. De gehele top drie gaat in Nederland op tournee onder de noemer: Best of Fringe. Dit jaar mag ook de winnaar van de Best International Performance at Amsterdam Fringe 2016 mee op reis, omdat ze om de hoek wonen (Antwerpen) en tof zijn.

Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Elk jaar tonen we in september elf dagen lang ruim 70 voorstellingen door heel de stad Amsterdam van jonge theatertalenten en ander kunstenaars die buiten de gebaande paden wandelen en (nog) niet op de gedoodverfde podia te zien zijn.

Met korting naar twee Best of Fringevoorstellingen!
Ga voor € 17,50 (i.p.v. € 22,50) naar Efes en Kluster, of naar Collaps en Macho Macho!
Deze korting kun je reserveren aan de kassabalie of telefonisch via 020-5305301 (niet online).

Fringe komt naar je toe deze lente!  

Prijzen

Normaal
€ 10,00