Bob neemt zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar de Texelse duinen. Maar als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend.

Een komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je over voor je broer of zus?

‘Maar Marit. Luister nou. Als ik een nier nodig had zou je me toch ook helpen?’

Na het succes van Fifty Fifty en Een Flinke Linkse Vrouw is dit de derde
samenwerking van Marcel Musters en Lies Visschedijk met schrijfster Aaf
Brandt Corstius.

spel, regie Marcel Musters, Lies Visschedijk
tekst Aaf Brandt Corstius
decor X+L
kostuum Maartje Wevers
beeld collage Daria Birang
Fotografie Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin / X+L

"Het is knap hoe er op luchtige wijze zware thema’s worden behandeld, zonder dat het drama oppervlakkig wordt. (...) een uiterst geestig drama dat geen moment verslapt."
★★★★Theaterkrant

"Het is misschien eerder herkenbaar dan verrassend, maar elk detail zit goed en Musters en Visschedijk spelen soepel en hartverwarmend."
★★★★de Volkskrant

"Musters en Visschedijk vullen de eigentijdse familiekomedie mooi in. De plot is volkomen over de top, en tegelijk klopt ie precies."
★★★★ het Parool

"Knap hoe Brandt Corstius erin slaagt om actuele en serieuze thema's aan de orde te stellen in een voorstelling van een goed uur, waar je tegelijkertijd (en vooral) heel erg om moet lachen."
Haarlems Dagblad

 

Nu in Bellevue Lunchtheater: Een komedie over oude wrok en nieuw leven

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,50
Studenten en MEMBER
€ 11,00