Conny Janssen Danst geeft jong danstalent een kans met Danslokaal; het talent-ontwikelingsproject waarbij jonge makers uitgenodigd worden nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van Conny Janssen Danst.

Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, zoekt voor elke editie inspirerende partners en selecteert een bonte verscheidenheid aan talent. De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

In Danslokaal 5 zijn dat Davide Bellotta (Conny Janssen Danst), Antonin Comestaz (Korzo) en Lana Coporda (Dansateliers).

dans Maud Huizing, Martijn Kappers, Tu Ngoc Hoang, Nina Plantefève-Castryck, Mariko Shimoda, Youp Scheffer, Remy Tilburg e.a.
choreografie Davide BellottaAntonin Comestaz, Lana Coporda
coaching Conny Janssen, Kristin de Groot (Dansateliers), Leo Spreksel (Korzo)
creatieve partners Dansateliers, Korzo producties

Einde ca. 22.00 uur

'Vacuum Garden is een smakelijke, uitnodigende choreografie, met zichtbaar plezier gedanst en haarscherp gemonteerd. (…) Comestaz lijkt een naam om in de gaten te houden.' Theaterkrant - Lees hier de complete recensie

'Danslokaal 5 laat niet alleen grote kwaliteit zien maar bewijst ook in hoeveel verschillende richtingen beginnende choreografen zich ontwikkelen. Jonge dans is springlevend in Nederland.' Cultureel persbureau - Lees hier de complete recensie

Danstalent presenteert zich onder de vleugels van Conny Janssen Danst

Prijzen

Normaal
€ 18,50
CJP en Stadspas
€ 16,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00