Tijdens de eerste, tweede en derde ronde van de AKF Sonneveldprijs wagen jonge/frisse, veelal energieke, dikwijls dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers en kleinkunstenaars de stap naar het podium van Klein Bellevue. Waar ze zich ten overstaan van publiek en de selectiecommissie van het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteren.

Allen ambiëren een carrière in het theater en dromen ervan zich tijdens het festival te ontwikkelen binnen het vak. Welke talenten stomen door naar de volgende ronde en wie moeten het strijdtoneel verlaten? Moedig hen aan en ontdek de artiesten van de toekomst!

Dat meedoen aan het Amsterdams Kleinkunst Festival z’n vruchten af kan werpen, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Stefano Keizers zetten ooit hun eerste stappen bij het AKF.

Gedurende de eerste ronde spelen de kandidaten 10 minuten van hun zelfgeschreven programma. Vijftien van hen mogen vervolgens 20 minuten laten zien tijdens de tweede ronde en negen talenten stromen door naar de 30 minuten durende derde ronde.

Door naar de Derde Selectieronde zijn in volgorde van spelen tijdens de Tweede Selectieronde;

Mathieu & Guillaume
Onbekend (Desta Jong)
Michel en Tim
Sanneke van der Meulen
Marjolein Fokkema
Glodi
Selma Visscher
Merel Denie
BlafWaf

Dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze audities

Prijzen

Normaal
€ 15,00
CJP en Stadspas
€ 13,50
Studenten en MEMBER
€ 11,00