Twee Comedytrain-talenten op één avond! Gewapend met hun aller-geinigste grappen en absurde hersenkronkels gaan ze vastberaden af op hun doel: jouw lach! Twee acts om niet te missen.

Alex Ploeg
Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

Kasper van der Laan
Hoe is tellen ontstaan? Wat is de perfecte appelflap? En waar vind je écht geluk? Kasper van der Laan laat geen vraag onbeantwoord. Zijn verhalen zijn doordacht, zijn observaties origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij neemt je mee op reis langs alledaagse onderwerpen en vraagt zich af: Hoe normaal is onze leefwereld eigenlijk? En hoe normaal ben ik? Kasper speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling. Eén ding staat vast: je zal zijn naam niet snel vergeten.

spel Alex Ploeg, Kasper van der Laan

Einde ca. 22.30u

Twee veelbelovende nieuwe talenten samen op één avond

Prijzen

Normaal
€ 16,00
CJP en Stadspas
€ 14,50
Studenten en MEMBER
€ 11,00