De broeierige eerste ontmoeting op het strand tussen een jonge man en een vrouw, Thomas en Marie. Twee hunkerende lichamen wanhopig op zoek naar iemand om wat warmte van te stelen. En dan, twintig jaar later en duizenden verwijten verder, leven ze een giftig huwelijk.

Een rauw acteursduel, gespeeld door Lotje van Lunteren (Haar naam was Sarah) en Stefan Rokebrand (Soldaat van Oranje en recent Herman Brood in Chez Brood).

Het regietalent Olivier Diepenhorst (Ton Lutz award 2012) regisseert Eenzame begeerte. De voorstelling is gebaseerd op een tweeluik (Lunch en De boog van Ulysses) van Steven Berkoff, enfant terrible van het Britse theater.

spel Stefan Rokebrand, Lotje van Lunteren
regie Olivier Diepenhorst
beeld Claudia Kamergorodski

Lot van Lunteren blinkt uit in haar cynische en verleidelijke toneelspel
★★★★de Volkskrant

In een zorgvuldige regie maakt Olivier Diepenhorst er een verbale tennismatch van. Love sucks. 'Eenzame begeerte' draait er niet om heen.
★★★★ Parool

De sterke acteurs en de wrange poëzie, tillen deze sappige voorstelling ver boven een gemiddeld relatiedrama uit
★★★★Trouw

De briljante teksten van Berkhoff, in een al even briljante vertaling van Ingmar Heytze, staan haaks op het Ken-en-Barbie-decor
★★★★Theaterkrant 

Eenzame begeerte neemt de tijd om toe te werken naar een prachtig slotbeeld
★★★NRC

De sterke acteurs en de wrange poëzie, tillen deze sappige voorstelling ver boven een gemiddeld relatiedrama uit ★★★★ Trouw

Prijzen

Normaal
€ 18,50
CJP en Stadspas
€ 16,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00