Na zijn revolutionaire dubbelslag met winst van zowel de Wim Sonneveldprijs als de Sonja Barend Award, kwam Stefano Keizers eerder dit jaar met alweer zijn vierde doorslaggevende avondvullende programma. Wegens groot succes zal Stefano van 29 t/m 31 maart 2018 zijn voorstelling Erg Heel opnieuw in Klein Bellevue spelen.

Erg Heel is een multidisciplinaire experience waarin 'augmented reality' en diëgetische compositie samensmelten tot een moderne bewerking van het populaire sprookje Assepoester, hier en daar afgewisseld met herschreven teksten van Shakespeare, geïnspireerd op de hoekige bewegingen van Pia Bausch terwijl de nazaten van Jan de Bont in het zonnetje worden gezet.

Via lichtvoetige anekdotes en goed in het gehoor liggende trash metal neemt Keizers je mee op een virtuoze wereldreis langs krochten. Daarbij staat steevast de vraag centraal: hoe is het om kinderen op te voeden? 

Einde ca. 22.00 uur (incl. pauze)

spel Stefano Keizers
regie Jelle Kuiper
foto Lotte Bronsgeest

'Een sensationeel optreden. Wie zich wel eens afvraagt of er nog een nieuwe Hans Teeuwen gaat opstaan, zag bij Keizers hoe dat eruit zou kunnen zien: een eerste proeve van een vergelijkbare dosis experiment, tegendraadsheid en vormgevoel. Keizers is wat je noemt een gevaarlijke cabaretier.'
NRC

Een gevaarlijke cabaretier

Prijzen

Normaal
€ 16,00
CJP en Stadspas
€ 14,50
Studenten en MEMBER
€ 11,00