Wegens groot succes zal Stefano van 29 t/m 31 maart 2018 zijn voorstelling Erg Heel opnieuw in Klein Bellevue spelen. Kaarten hiervoor zijn vanaf nu in de verkoop! 

Na zijn revolutionaire dubbelslag met winst van zowel de Wim Sonneveldprijs als de Sonja Barend Award, komt Stefano Keizers in 2017 terug met alweer zijn vierde doorslaggevende avondvullende programma.

Erg Heel is een multidisciplinaire experience waarin 'augmented reality' en diëgetische compositie samensmelten tot een moderne bewerking van het populaire sprookje Assepoester, hier en daar afgewisseld met herschreven teksten van Shakespeare, geïnspireerd op de hoekige bewegingen van Pia Bausch terwijl de nazaten van Jan de Bont in het zonnetje worden gezet.

Via lichtvoetige anekdotes en goed in het gehoor liggende trash metal neemt Keizers je mee op een virtuoze wereldreis langs krochten. Daarbij staat steevast de vraag centraal: hoe is het om kinderen op te voeden? 

Einde ca. 22.00 uur (incl. pauze)

spel Stefano Keizers
regie Jelle Kuiper

Deze voorstelling is onderdeel van AKF Deluxe.
Van 3 t/m 16 april 2017 barst Amsterdam uit zijn voegen. Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert een bijzondere reeks kleinkunstvoorstellingen van jonge talenten en gerenommeerde makers.

In Theater Bellevue zijn deze voorstellingen te zien als onderdeel van het festival:
Het Nieuwe Lied (4 april), Masterclass Hans Dorrestijn (6 april), Halve Finales AKF Sonneveldprijs (7 en 8 april), Erg Heel (XTREME TRY-OUT) van Stefano Keizers (7 en 8 april), Uitreiking Annie M.G. Schmidtprijs (9 april), BIES (11 april), Shaffy Chantant (14 en 15 april) en Kiki Schippers’ Hitmachine (15 april).

Kijk voor het gehele programma op www.amsterdamskleinkunstfestival.nl.

Een multidisciplinaire, virtuoze wereldreis langs krochten

Prijzen

Normaal
€ 16,00
CJP en Stadspas
€ 14,50
Studenten en MEMBER
€ 11,00