In deze Oerol-hit, het slotstuk van hun bewierookte trilogie, hebben George en Eran de sleutel gevonden om de poorten naar Wereldvrede te openen. In de muzikale conflictkomedie George & Eran lossen Wereldvrede op! De Finale, keren de twee
vrienden voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen.

George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag
honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden. Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als dominoeffect over de wereld te verspreiden.

In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

concept, tekst, spel George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël
regie Koos Terpstra
muziek Pascal van Huls
fotofrafie Curly X Straight

'Magistraal slotstuk van George & Eran'
★★★★Scenes

'Superieur geacteerd en bij vlagen vlijscherp. Dit moet gezien worden!'
NRC

'Imposant drieluik- Syriër George en Israëliër Eran pellen elkaar medogenloos af' 
Dagblad van het Noorden

'Zelfs politieke dilemma's krijgen een introspectieve behandeling ik de rake slotaflevering van George & Eran lossen Wereldvrede op.'
Volkskrant

 

Magistraal slotstuk van George & Eran ★★★★★ Scenes

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00