Op zaterdagavond 4 november beginnen we om 19:00 met een niet te missen voorprogramma met verschillende jonge circus- danstheatermakers. Met o.a. Familiair Faces, winnaar van de BNG Circusprijs 2017. 

Uiteraard kunt u op 4 november ook om 20:30 uur instappen bij aanvang van Go north and see what those strangers do

Go north and see what those strangers do 

Vijf mannen en een walvis op een onbestemde plek ergens in het hoge noorden. De ijzige wind raast over de oneindige vlakte en maakt de sfeer nog beklemmender dan deze al was. Wie zijn deze mannen en wat brengt hen hier?

Go North is een zoektocht op de grens van het zelf en de ander. Op een schaamteloze manier leggen de mannen hun ziel bloot en gaan ze de confrontatie aan; met zichzelf, maar vooral met elkaar. Het zet de onderliggende verhoudingen op scherp en doet hun ware aard naar boven drijven.

Speciaal voor de voorstelling heeft componistenduo Strijbos & Van Rijswijk een nieuw muziekstuk gecomponeerd. Een stuk waarin het live-slagwerk op intrigerende wijze gecombineerd wordt met elektronische soundscapes.

Dynamisch, ongepolijst en avontuurlijk, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar en intiem. Pia Meuthen heeft met Panama Pictures een unieke taal ontwikkeld waarin dans en circus moeiteloos in elkaar overlopen en persoonlijke verhalen letterlijk in beweging komen. Speciaal voor Go north is Tarek Rammo aan de internationale cast toegevoegd. Hij werkte onder andere ook voor Cirque du Soleil.

'Mijn voorstellingen vertellen nooit een verhaal van a tot z. Ik wil ruimte creëren voor de toeschouwer om zelf met de verhaalelementen aan de haal te gaan. De dansers en acrobaten zetten de sfeer neer, het publiek bepaalt vervolgens welke betekenis zij daaraan geven.'
– Pia Meuthen, choreograaf

 Einde ca. 21:30 uur

dans, acrobatiek Francesco Barba, Fabian Krestel, Ruben Mardulier, Eddy Becquart, Tarek Ramno
slagwerk David Paycha
choreografie Pia Meuthen
compositie Strijbos & van Rijswijk
dramaturgie Angelique Willkie
scenografie Sammy van den Heuvel
ontwerp walvis Matt Jackson
kostuumontwerp Sanne Reichert
lichtontwerp Bart Verzellenberg
fotografie Rob Hogeslag

'Fascinerende voorstelling van Panama Pictures bezorgt kijker hallucinaties.'

Algemeen Dagblad

Dans en circus lopen moeiteloos in elkaar over

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00