De zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de halve finales om een plek in de finale op 10 april in De Kleine Komedie.
Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland en coaching van verschillende theatermakers en regisseurs, zijn de cabaret- en kleinkunsttalenten er klaar voor om hun programma in de Grote Zaal van Theater Bellevue te spelen.

Wie van hen maakt daarna nog kans op de felbegeerde AKF Sonneveldprijs? De prijs die eerder al eens gewonnen werd door o.a. Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen en Yentl en de Boer.

In iedere halve finale treden er drie kandidaten op met een programma van ongeveer 30 minuten. Na afloop van de tweede halve finale maakt de juryvoorzitter de drie finalisten bekend.

Einde vrijdag ca. 22.00 uur (incl. pauze)
Einde zaterdag ca. 23.30 uur (incl. pauze)

spel Thomas Pieters, De Lachtende Derde (Sophie de Hart & Wouter van Dijk), Tobi Kooiman, Daniëlle Schel, Struisveren & Confetti (Mitch Blaauw & Liza van Zeijderveld), Lonneke Dort
Foto Astrid Verhoef fotografie

Deze voorstelling is onderdeel van AKF Deluxe.
Van 3 t/m 16 april 2017 barst Amsterdam uit zijn voegen. Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert een bijzondere reeks kleinkunstvoorstellingen van jonge talenten en gerenommeerde makers.

In Theater Bellevue zijn deze voorstellingen te zien als onderdeel van het festival:
Het Nieuwe Lied (4 april), Masterclass Hans Dorrestijn (6 april), Halve Finales AKF Sonneveldprijs (7 en 8 april), Erg Heel (XTREME TRY-OUT) van Stefano Keizers (7 en 8 april), Uitreiking Annie M.G. Schmidtprijs (9 april), BIES (11 april), Shaffy Chantant (14 en 15 april) en Kiki Schippers’ Hitmachine (15 april).

Kijk voor het gehele programma op www.amsterdamskleinkunstfestival.nl.

Nog zes kandidaten over!

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00