De try-out van hét nieuwjaarsconcert van Het nieuwe Lied met Flip Noorman, Eva van Manen, Maarten Ebbers, Peter van Rooijen, Jan Groenteman, Tjeerd Gerritsen, Dafne Holtland, Frank van Kasteren, Kiki Schippers.

Het Nieuwe Lied is een collectief van Nederlandstalige dat in wisselende samenstelling optreedt. Het is dé plek waar het Nederlandse lied nieuw leven wordt ingeblazen. De singer-songwriters proberen nieuwe nummers uit en leggen er de basis voor hun carrière als singer-songwriter. 

Op een avond van Het Nieuwe Lied geven een aantal van deze talentvolle singer-songwriters een kort solo-optreden. Vaak aangevuld met een speciale gast. Elke voorstelling is verrassend anders. Het levenslied, kleinkunst en elektronische pop, alles komt voorbij. Het Nederlandse lied zoals je het nergens anders hoort;  oorspronkelijk, urgent en vol risico.

Voor data, line-ups en gastoptredens: www.hetnieuwelied.nlHet Nieuwe Lied bestaat uit Christine de Boer, Sjaan Duinhoven, Frank van Kasteren, Kiki Schippers, Dafne Holtland, Maarten Ebbers, Tjeerd Gerritsen, Jan Groenteman, Eefke den Held, Thijs Maas, Eva van Manen, Flip Noorman, Peter van Rooijen, Yentl Schieman, Jeroen Woe. Einde ca. 22:30 uur 

  • None

'Een aanwinst voor de Nederlandstalige liedkunst, een mooi stel is het, dat barst van het talent.’ NRC

Prijzen

Normaal
€ 12,00
CJP en Stadspas
€ 10,50
Studenten en MEMBER
€ 10,50