‘Jezus zeide: Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet; Laat ze karaoken, in Gods’ naam, laat er karaoke zijn.’ Lucas 18:16

Jezus is terug op aarde en hij heeft een karaokebar.
De zaak loopt slecht en tot overmaat van ramp heeft Jezus geld geleend bij de verkeerde mensen. Het is kerstavond, Zijn verjaardag.  Ook vanavond is de bar nagenoeg leeg. Een paar eenzame zielen, die met kerst nergens terecht kunnen, verdrinken hun tijd.

Maar Jezus zou Jezus niet zijn als Hij de bar niet zou proberen te redden. Hij kleedt daarom de boel lekker kerst-tig aan, nodigt gasten uit van wereldallure en organiseert een benefiet. Lukt het hen om de bar en Onze Heer van de ondergang te behoeden?

Amsterdams Kleinkunst Festival Sonneveldprijs winnaars Wart Kamps (Missie Aarde, RoTheater), Tim Kamps (het Monica da Silva Trio, Foute vrienden), Peter van Rooijen (Circus Treurdier, Het Nieuwe Lied) en Hanneke Drenth (Dames voor na vieren, De Grote Drie) in een avond vol bekende en onbekende meezing-muziek, pruiken en haast-verkledingen, een live-pianist, elke avond een andere speciale gast, en na-tuurlijk Jezus, als uw aller master of ceremony.

spel en tekst Wart Kamps, Tim Kamps, Peter van Rooijen, Hanneke Drenth + mystery guest
piano Charlie Bo Meijering
vormgeving Geke Schalkwijk
productie Annelies Hendrikse

De mystery guests zijn: Aaf Brandt Corstius, Alex Klaasen, Carolien Borgers, Do, Hadewych Minis, Janine Abbring, Krystl, Lone van Roosendaal, Maarten Heijmans en Maartje van de Wetering.

Jesus Christ Karaoke Bar is een productie van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Theater Bellevue

 

Foto: Casper Koster

Louche karaoke-kerst-spektakel met: Hanneke Drenth, Tim Kamps, Wart Kamps en Peter van Rooijen

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 16,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00