De Muggerwareparty is geen reguliere toneelavond, maar een minifestival, kijkje achter de schermen en bonte avond in één. Het artistieke team presenteert previews van toekomstige voorstellingen die nog in première moeten gaan. Een zeer afwisselende avond over actuele en universele onderwerpen als internetterreur, Europa, familierelaties, gamechangers en factfree journalistiek. En af en toe zijn er een paar spannende gasten bij!

Joan Nederlof speelt een stukje uit haar solo De Eurocommissaris  en Lineke Rijxman toont een deel uit The Gentle Woman.
Tussendoor zorgen Baby Dee en Meral Polat voor muziek uit hun voorstelling Sombersongs.

Per stad wordt dit programma aangevuld met korte presentaties van de voorstellingen BuikGidsland en andere toekomstige projecten. Na afloop gaat de Mug graag, op informele wijze, met het publiek in gesprek.

Een duik in het archief wees uit dat Mugmetdegoudentand tijdens haar 32-jarige bestaan ongeveer honderd producties heeft gemaakt: televisieseries, televisieregistraties, tentoonstellingen, festivals en natuurlijk vooral heel veel theatervoorstellingen. De Muggerwareparty is geen jublieumfeest of reunie, maar een feestelijke presentatie van toekomstplannen. 

met Joan Nederlof, Marcel Musters, Lineke Rijxman, Sieger Sloot, Baby Dee, Meral Polat
beeld Inez&Vinoodh / X+L

Een live-trailer: de plannen voor de komende jaren

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00