Let op: deze voorstelling speelt niet in Theater Bellevue, maar op locatie bij het Stenen Hoofd (naast de Silodam op de Westerdoksdijk, Amsterdam. Enkele minuten lopen vanaf Centraal Station). 

De locatie is overdekt, maar wel buiten. Het is dus raadzaam warme kleding aan te doen/mee te nemen.

Kaarten voor de voorstelling zijn op de speeldag via de website tot 18.00 uur te bestellen, daarna kun je vanaf 19.00 uur aan de kassa op de locatie terecht. 

Mad Max meets Sylvester Stallone in keihard actietheater! YoungGangsters gaat dit keer de strijd aan met leeftijd. In een tijd waarin verjonging en innovatie het hoogste goed is, brengt YoungGangsters met Old Gangsters Never Die  een ode aan de oudere generatie.

YoungGangsters  maakte de afgelopen jaren met hun eigen kenmerkende rauwe ‘vechttheater’ furore op festivals als Oerol, Lowlands en Over het IJ.
Voor dit nieuwe spektakel gaat YoungGangsters o.a. de samenwerking aan met de eigenzinnige acteur Ko van den Bosch. Old gangsters never die gaat op 19 mei 2017 in première in Amsterdam en is t/m september 2017 in verschillende steden en op diverse festivals te zien.

Einde ca. 21.30 uur, geen pauze.

spel Ko van den Bosch, Niek van der Horst, Nick Bos, Julia van der Vlugt
regie, concept Lotte Bos, Annechien de Vocht
dramaturgie Floris van Delft
decor Mats Boswijk
geluidsontwerp Tjalling Schrik, Jeroen Roelofsen
kostuumontwerp Ellan Smith, Eva Krammer

We zijn gefascineerd door ‘het ouder worden’ van onze vaders. De mannen die ons groot brachten en de wereld lieten zien. Onze helden. En nu worden ze langzaam oud. Tegelijkertijd zijn ze ondernemender dan ooit. En hebben ze haast. Er groeit zowel bij ons als bij hen het besef van een eindig leven. Ze verliezen goede vrienden terwijl ze zelf nog midden in het leven staan.'
(Regisseurs Lotte Bos en Annechien de Vocht)

Mad Max meets Sylvester Stallone in keihard actietheater!

Prijzen

Normaal
€ 18,50
CJP en Stadspas
€ 16,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00