Twee oude mannen en een vrouw. De twee mannen hebben besloten om na een lang leven eindelijk uit te spreken wat er te zeggen valt. 
De twee mannen zijn oude acteurs die elkaar ontmoeten en filosoferen over het leven als theater en het theater als leven. Over het verval van het geheugen en het lot van de ouder wordende acteur. Met een jonge vrouw op de achtergrond - en soms dichterbij - die zeer goed blijft letten op wat er gaande tussen de twee mannen.

De dialoog van de twee mannen leidt tot de constatering dat hun bestaan onderwerp is geworden van de uitdijing van het heelal. Moeten ze bij elkaar blijven of juist afscheid nemen? Om de wereld te kunnen blijven begrijpen, blijkt een verwijdering noodzakelijk.

Schrijf- en regie experiment
Bijzonder aan deze voorstelling is dat het tot stand is gekomen als resultaat van een schrijf- en regie experiment. Peter Verburgt en Gerardjan Rijnders schreven Vlaklanders op basis van een onderlinge tekstuele dialoog. De twee nemen ook de regie op zich.
De bedoeling is om de acteurs zo laat mogelijk in het repetitieproces met elkaar te confronteren om op die manier een zo direct mogelijke ontmoeting op het toneel mogelijk te maken.

spel Titus Muizelaar, Titus Tiel Groenestege e.a.
tekst, regie Gerardjan Rijnders, Peter Verburgt 
dramaturgie Alex Mallems
lichtontwerp Gé Wegman

Einde ca. 22.00 uur

Het lot van de ouder wordende acteur

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 15,00
Studenten en MEMBER
€ 11,00