Toneelleesclub #4 met Peter Blok

De Tekstsmederij
Deze editie de toneeltekst: ‘Het Zouthuis’ van Peer Wittenbols
ma 23 apr 19:30 - 21:00
  • ma 23 apr
    19:30 - 21:00
    Reserveren via: publiciteit@detekstsmederij.nl
    De Smoeshaan

Reserveren via publiciteit@detekstsmederij.nl | Tickets: 10 euro inclusief de tekst (wordt vooraf gemaild)

Samen met een theaterprofessional stilstaan bij het ontleden van een toneeltekst kan verrassende gesprekken opleveren. De Tekstsmederij faciliteert dit met een gloednieuw initiatief: De Toneelleesclub.

Een aantal maandagavonden van het jaar kiest een interessante theaterprofessional een te lezen tekst uit en bespreekt die tekst tijdens de Toneelleesclub. Een interactieve samenkomst over interessante, verdiepende stukken en de slag van blad naar vloer.

Op deze avond is onze gast: Peter Blok. Met hem bespreken we ‘Het Zouthuis’ van Peer Wittenbols.

Reserveren via
publiciteit@detekstsmederij.nl. Tickets: 10 euro. Na je reservering en betaling ontvang je de pdf van de tekst.

Deze editie: de toneeltekst 'Het Zouthuis' van Peer Wittenbols

Meer over de makers

De wereld van De Tekstsmederij draait om vers gesmede Nederlandstalige toneelteksten. Om poëtische, rauwe, maatschappelijke vergezichten, grote en universele tragedies, vlijmscherpe komedies, naast persoonlijke verhalen. Om het zichtbaar maken van nieuw toneelschrijftalent.

Om het smeden van samenwerkingsverbanden tussen nieuwe generaties toneelschrijvers en regisseurs. Om hun ontmoeting met jou. Altijd geworteld in de wereld van nu.

De Tekstsmederij is partner van Theater Bellevue. We werken regelmatig samen aan diverse programma’s zoals De Ontmoeting en de Regiesessies.