Mooie Noten 2018 - Voorronde I

Stichting GRAP
Dé Amsterdamse popsong-competitie
zo 1 apr 20:30 - 23:30
  • zo 1 apr
    20:30 - 23:30
    Pauze 00:15
    Klein Bellevue

De eerste voorronde van Mooi Noten 2018 met: Elaine Hakkaart, Sylvia Aimee, Laura Sjin, Wander, Wies en de Liefde, Ingmar Glerum

Mooie Noten is de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer- songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen.

Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de prachtige podia waar de deelnemers spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater.

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket dat bestaat uit onder meer een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd en optredens. GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie.


De deelnemers van Mooie Noten 2018 zijn:
Elaine Hakkaart, Sylvia Aimee, Laura Sjin, Wander, Wies en de Liefde, Ingmar Glerum

Dé Amsterdamse Popsong-competitie

Meer over de makers

Stichting GRAP is de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. De GRAP, rebelse afkorting van GroepenRaad Amsterdamse Popmuziek, is in 1983 opgericht als popcollectief. Jaarlijks organiseert de GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

GRAP
is de belangrijkste schakel in de ontwikkeling van popmuziektalent in de stad. Zij helpt en begeleidt bij het bouwen van muzikale carrières en biedt talent een breed promotieplatform. GRAP biedt nieuw talent een podium op zelf georganiseerde dan wel door derden geïnitieerde showcases en festivals. GRAP neemt, al naar gelang de behoefte, een deel of het gehele begeleidingstraject van de ambitieuze, talentvolle muzikant ter hand.