AKF DELUXE: Stefano Keizers

Stefano Keizers
di 3 apr en di 10 apr

Erg Heel is een multidisciplinaire experience waarin 'augmented reality' en diëgetische compositie samensmelten tot een moderne bewerking van het populaire sprookje Assepoester, hier en daar afgewisseld met herschreven teksten van Shakespeare, geïnspireerd op de hoekige bewegingen van Pia Bausch terwijl de nazaten van Jan de Bont in het zonnetje worden gezet.

Via lichtvoetige anekdotes en goed in het gehoor liggende trash metal neemt Keizers je mee op een virtuoze wereldreis langs krochten. Daarbij staat steevast de vraag centraal: hoe is het om kinderen op te voeden?

Na zijn revolutionaire dubbelslag met winst van zowel de AKF Sonneveldprijs als de Sonja Barend Award, kwam Stefano Keizers eerder dit jaar met alweer zijn vierde doorslaggevende avondvullende programma.

"Wie zich wel eens afvraagt of er nog een nieuwe Hans Teeuwen gaat opstaan, ziet bij Keizers hoe dat eruit zou kunnen zien” NRC

Credits

spel Stefano Keizers
regie Jelle Kuiper

Meer over de makers

Stefano Keizers, pseudoniem van Gover Meit, won in 2017 AKF Sonneveldprijs. Keizers balanceert volgens de jury ‘op de grenzen van absurdisme en surrealisme’. ‘Zijn opkomst in de slaapzak is zeer origineel en zijn teksten zijn hilarisch’, luidde het oordeel.

AKF Deluxe: ontdek kleinkunst!
Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert van 26 maart t/m 15 april 2018 AKF Deluxe, hét jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein.

Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten. Laat je verrassen door de AKF Hommage aan Herman van Veen. Ontdek aanstormende talenten als Stefano Keizers en Lonneke Dort. Of loop een geheime kleinkunstroute over het Leidseplein.

Wie gaat er dit jaar vandoor met de AKF Sonneveldprijs? En wie wint de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied? Dompel je drie weken onder zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de béste kleinkunst van dit moment.