Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is?

Shirt uit Fahd!

Fahd Larhzaoui / Het Zuidelijk Toneel
16
mei
-
17
mei
Data & kaarten
 • do 16 mei
  20:30
  Theater Bellevue, Amsterdam
  Grote Zaal
 • vr 17 mei
  20:30
  Theater Bellevue, Amsterdam
  Grote Zaal

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

Je bent herboren, nu kan het feesten beginnen. Niet dus.

In Shirt uit Fahd! treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in Schijn aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in Shirt uit te verstikken.

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

In Shirt uit Fahd! zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Credits

spel Fahd Larhzaoui
dans Danny Boom, Kevin Joosten
tekst Don Duyns
regie Bram Jansen
choreografie Virgilmoreno Oehlers
artistiek advies Piet Menu
decor Robin Vogel
geluidsontwerp Jorg Schellekens, George Dhauw
techniek Thierry Wilders
fotografie Bowie Verschuuren

Dit is een coproductie van Alles voor de kunsten, Het Zuidelijk Toneel & Likeminds

Robin Vogel
Robin Vogel

Meer over de makers

Self made acteur Fahd Larhzaoui speelt bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland. Fahd was ook vijf jaar lang te zien als acteur en presentator bij het populaire kinderprogramma Huisje Boompje Beestjevan de NTR.

Piet Menu: “Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.”