BIES 25 september

BIES / Thijs van de Meeberg / Jasper van Kuijk / Jan Beuving / Tom Dicke
Een BIES-avond met met Stijgend Applaus Stipendium winnaars
di 25 sep 20:30 - 23:00
  • di 25 sep
    20:30 - 23:00
    Pauze 01:00
    Klein Bellevue

Deze editie met Stijgend Applaus Stipendium winnaars: Thijs van de Meeberg / Jasper van Kuijk / Jan Beuving & Tom Dicke
De presentatie is in handen van Vera van Zelm.

BIES is hét try-out podium voor cabaret en kleinkunst. Eenmaal per maand in Klein Bellevue, dé cabaretkelder. Nergens is de sfeer zo intiem en zit je zo dicht op de huid van de artiest als hier. De zaal waar veel artiesten hun eerste stappen op het podium hebben gezet, is het decor voor een gevarieerde avond. Een host praat de avond aan elkaar. Iedere maand is er een andere line-up.

BIES staat garant voor een avond vol topkwaliteit. Laat je verrassen, neem je vrienden mee en dompel je onder, zodat je aan het eind van de avond kunt zeggen: ‘daar was ik bij, die grap heb ik geboren zien worden’.


Deze editie ontvangt Thijs van de Meeberg de Stijgend Applaus Stipendium 2018, en try-out zijn komende theaterprogramma. De rest van de avond nog veel meer try-outs van jonge cabaretiets die deze prijs toegekend hebben gekregen.

Het Stijgend Applaus Stipendium is een initiatief van de Stichting Blijvend Applaus, die daarmee betere voorwaarden voor jonge cabaretiers en kleinkunstenaars wil scheppen zodat zij zich nog meer kunnen ontplooien en de artistieke kwaliteit van een volgende productie kunnen waarborgen.

Een BIES-avond met met Stijgend Applaus Stipendium winnaars

Credits

met Thijs van de Meeberg / Jasper van Kuijk / Jan Beuving & Tom Dicke
presentatie Vera van Zelm