Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management. Serieus?!

Serieus?!

Emiel van der Logt
wo 14
november
  • wo 14 nov
    20:30 - 22:00
    Theater Bellevue, Amsterdam
    Klein Bellevue

Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen!

Nemen we het leven niet veel te Serieus?!

Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management. Serieus?! Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In zijn tweede avondvullende programma komen zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft is keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen! Want… nemen we het leven niet veel te Serieus?!

Credits

 van en met Emiel van der Logt

Meer over de makers

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam, het Utrecht International Comedy Festival en De Zwarte Cross. Zijn vorige voorstelling Stop met huilen heeft hij zelfs in Jakarta gespeeld!