Comedydiva Soundos pakt uit

Niets te verliezen

Soundos
23 jan
-
25 jan
Data & kaarten
 • wo 23 jan
  20:30 - 22:00
  Klein Bellevue
  Geweest
 • do 24 jan
  20:30 - 22:00
  Klein Bellevue
  Geweest
 • vr 25 jan
  20:30 - 22:00
  Klein Bellevue
  Geweest

Ik wacht haar in de coulissen op. Afgemat maar dampend van de adrenaline neemt raspaard Soundos haar applaus in ontvangst en loopt het podium af. Ze is een innig door mij bewonderde collega en ik zie haar als mijn gedroomde opvolger.

"Ben je nooit bang om door de mand te vallen?" vraag ik haar. "Nee man, ik heb niets te verliezen!"

Als ik een Louis Davids-ring te vergeven hád, had Soundos die al lang gekregen. Ik kijk haar diep in haar fonkelende hertenogen en durf het haar eindelijk te vragen: "Soundos, je stelt je zo kwetsbaar op. Hoe doe je dat?"

Zelf sta ik al jaren voor uitverkochte zalen, ook al ben ik maar een typische doorsnee-cabaretier: weinig originele naam, niet echt uitzonderlijk grappig, zonder uitblinkende persoonlijkheid en met een gecompliceerde relatiestatus. Typische dingen waar stralende Soundos geen last van heeft. Zij geeft zich he-le-maal! "Ben je nooit bang om door de mand te vallen?" vraag ik haar. "Nee man, ik heb niets te verliezen!" antwoordt deze top-comédienne met haar volste glimlach.

Cabaretier Soundos El Ahmadi is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Na de theatervoorstellingen Soundos Aangenaam, Er is geen Plan B en Geboren Met Ervaring staat ze nu met Niets te verliezen op de planken!


 IN DE PERS 

"Scherpe tirades tegen racisme en seksisme” - Theaterkrant

 

"Ik heb heel veel te verliezen, maar wat nou als je dat allemaal achterwegen laat en doet alsof je niks te verliezen hebt?" - Soundos over haar voorstelling in Koffietijd