Foto: Marian Schutte

Rewind

Soulshine Connection
Een loverboy blikt terug op zijn leven en zijn daden...
wo 12 sep en do 13 sep

“Mouse, noemden ze me. Omdat ik zo’n klein, mager mannetje was. Ik was blij dat ze me Mouse noemden. Ik was niet langer Mousa. Voor het eerst voelde ik me iemand.”

Daar staat hij. Op straat, zijn weekendtas in zijn hand. Hij is vrij. Hij weet niet wie hij is. Mousa of Mouse? Hij is veroordeeld. Voor mensenhandel.

Zeven jaar lang is hij niet buiten geweest. En nu kijkt hij terug. Wat heeft hij gedaan? Waarvoor? Was het dat waard? Hoe zien zijn ouders hem nu? En zijn vrienden? Zijn ze wel vrienden? Waren ze wel vrienden? Is hij wel Mousa? Is hij wel Mouse?

In deze voorstelling blikt een loverboy terug op zijn leven en zijn daden. Thema’s als spijt, groepsdruk en identiteit komen aan de orde in deze intieme solovoorstelling.

Speciaal voor het Fringe Festival is deze schoolvoorstelling bewerkt i.s.m Khadija Massaoudi.

AMSTERDAM FRINGE FESTIVAL 2018 - Van 6 – 16 september toont Amsterdam Fringe een ECLECTISCHE mix van theater, dans, installaties, spoken word en performances van NIEUW en ONGETEMD talent. Fringe is een vrijplaats voor EXPERIMENT en vol makers en voorstellingen die lekker buiten de lijntjes kleuren. Zo ontstaat een achtbaan van een programma vol spannende voorstellingen. Van de confessions of een mantelpakje tot black (hair) matters. Van muzikale revoluties van al dan niet zo zachte jongens tot narcistische selfies. Van end of the world stories tot de absurditeit van het alledaagse. Van paaldans tot monoloog, van anthroposcenic live performance tot zingende zussen, van betovering in de schemering tot late-night poëzie. www.amsterdamfringefestival.nl

Credits

concept en spel Zouhair Mtazi
regie Soulshine Connection
tekst Luc Brants
coaching Fringe Khadija Massaoudi

Foto: Marian Schutte