vr 28 feb - za 29 feb
AFGELAST

Sandra gaat avondvullend

Tim Teunissen
28
feb
-
29
feb
  • vr 28 feb
    20:30 - 21:50
    Klein Bellevue
  • za 29 feb
    20:30 - 21:50
    Klein Bellevue

In Sandra gaat avondvullend maken we kennis met - de onlangs gescheiden en lichtelijk overspannen - stewardess Sandra, haar collega's en haar gezin. Makkelijk heeft Sandra het allerminst: opstandige pubers, bezuinigingen bij de luchtvaartmaatschappij en ongemakkelijke blind-dates zorgen ervoor dat Sandra keer op keer op de proef wordt gesteld.

Tim speelt in z’n eentje alle personages uit Sandra’s leven. Razendsnel schakelt hij van de ene naar de andere rol: Van een bemoeizieke purser naar een piloot die in een benauwde amoureuze toestand verstrikt is geraakt. En van een ambitieuze vlogster naar een racistische rij-examinator die het eigenlijk allemaal heel goed bedoelt. Ze maken ruzie, hebben haast, doen hun best en vallen door de mand. Een tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde.

Maak kennis met - de onlangs gescheiden en lichtelijk overspannen - stewardess Sandra

Credits

 van, door Tim Teunissen

Meer over de makers

In 2016 won Tim de Persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival met zijn eerste onemanshow Vluchten Kan Altijd. Afgelopen jaar speelde hij samen met Merel Baldé TWO SHOWS ONE GIG (dubbelprogramma) en als acteur in o.a. de voorstellingen Circus Reve van Stichting Moskou, Poz Paradise en ANNE.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie