Foto: Randy Fokke
di 12 mei - wo 13 mei
try-out

Hit me baby one more time

Anne Neuteboom
12
mei
-
13
mei
 • di 12 mei
  20:30
  try-out
  Klein Bellevue
 • wo 13 mei
  20:30
  try-out
  Klein Bellevue

Neutje laat zich niet uit het veld slaan. Culturele kaalslag, gezeur over teveel bloot op haar Instagrampagina, antikraakwoningen waar je met je ‘Kurt Cobain kater’ de gang op moet om naast de theekransjes van je huisgenoten op een bouwtoilet te poepen… 

“Kom maar! Hit me! One more time! Come on baby! Hit me met die goedkope kutauto’s die altijd ‘s nachts onderweg terug van een optreden kapot gaan. Hit me met dat liefdesverdriet. Hit me met het leven. Hit me baby one more time!"

Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- én publieksprijs van Cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met Weg in 2016, vond zichzelf in 2018 weer helemaal opnieuw uit met Kijk haar gaan, oogstte daarvoor lovende recensies en speelde en passant ook nog even Lowlands plat. De Theaterkrant (keuze van de criticus) noemde haar een "verrassende, onvermoeibare vakvrouw" en het NRC schreef (★★★★) "Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties .. overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend".

Nu is het tijd voor episode drie: Hit me baby one more time!
 

"Een verrassende, onvermoeibare vakvrouw" ★★★★ NRC

Credits

regie Hanneke Braam

Anne Neuteboom - Hit me baby one more time
Foto: Randy Fokke
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie