Foto: Hans van Brakel
do 14 mei - za 16 mei

Toriman, This Ain’t Cabaret But I Like it

Johan Fretz
14
mei
-
16
mei
 • do 14 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • vr 15 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • za 16 mei
  20:30
  Klein Bellevue

Met zijn solodebuut, De Zachtmoedige Radicaal, werd deze geboren verhalenverteller meteen genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Als schrijver won hij met zijn roman Onder de paramariboom de prestigieuze Boekhandelsprijs 2019. Nu keert Fretz terug in het theater, maar zonder cabaret.

Gewoon. Omdat het hoogtijd is voor iets nieuws. Zoals ooit in Parijs en Berlijn het cabaret werd geboren… Zo is het nu tijd voor de geboorte van de Toriman, met een unieke mengeling van speech, muziek, vertelling, humor en spoken word, waarin Fretz het ritme van deze tijd probeert te vangen.

Hoe lang blijven we het hart, tussen hoofd en onderbuik in, nog koppig negeren? Hoe kunnen we mens blijven in tijden waarin ontmenselijking steeds feller klinkt? En hoe kunnen we de radicale kracht van liefde omarmen, zonder naïef en lui te zijn? Toriman - This Ain’t Cabaret But I Like It, is een zinderende performance, die je omver schudt en nog lang in je hart nagalmt.

Een unieke mengeling van speech, muziek, vertelling, humor en spoken word

Johan Fretz - Toriman - This ain't cabaret but I like it
Foto: Hans van Brakel
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie