Foto: Corné van der Stelt
di 19 mei - za 23 mei

Ze bedoelen het goed

Glodi Lugungu
19
mei
-
23
mei
 • di 19 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • wo 20 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • do 21 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • vr 22 mei
  20:30
  Klein Bellevue
 • za 23 mei
  20:30
  Klein Bellevue

"Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen." Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 (winnaar Jury- en Publieksprijs)

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

Zelfverzekerd en ontwapenend

Foto: Corné van der Stelt

Meer over de makers

Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal.

Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won. Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019. 

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie