Foto: Menno van der Meulen
Dans op Dinsdag

Men of last seasons

SHIFFT / Jasper van Luijk
12 mei
20:30
  • di 12 mei
    20:30 - 21:30
    Grote Zaal
    afgelast

Tien dansers bouwen samen een nieuwe wereld. Op de puinhopen van een kapotgeslagen omgeving zoeken zij met elkaar naar een nieuw perspectief. Fysiek en mentaal afhankelijk van elkaar, bewegen zij hoopvol vooruit.

In Men of last seasons verliezen we onze seizoenen. Een poëtische choreografie van Sjoerd Vreugdenhil en Jasper van Luijk. Dynamisch partner- en groepswerk in een transformerend decor. Tien dansers vertegenwoordigen een nieuw begin.

Een plek vol harmonie, empathie en grenzeloze fantasie. Hoe ziet hun wereld er na de wederopbouw uit?

Tien dansers vertegenwoordigen een nieuw begin.

Onderdeel van:
Dans op Dinsdag

Credits

concept, choreografie Jasper van Luijk, Sjoerd Vreugdenhil
dans 10 dansers
decorontwerp Zoro Feigl
kostuums Asalia Khadjé

Men of last seasons - Shifft - Jasper van Luijk
Foto: Menno van der Meulen

Meer over de makers

Jasper van Luijk

Jasper maakte zijn werk de afgelopen vijf jaar onder de vleugels van Korzo, MAAS, en De Nieuwe Oost. Sinds 2016 werkt hij vanuit zijn eigen organisatie SHIFFT in Utrecht. Zijn voorstellingen zijn de afgelopen jaren veel gezien in binnen en buitenland.
De komende periode verdiept hij zich op fysieke dans die het publiek ontroert en verrast.

Sjoerd Vreugdenhil 

Als solist danste Sjoerd o.a. zes jaar met het Ballet Frankfurt onder leiding van William Forsythe. Sinds 2002 werkt hij als onafhankelijk choreograaf en vormgever in binnen- en buitenland. Zijn kracht ligt in de poëzie van het lichaam. Hij is gefascineerd door de dialoog tussen dans, toneelbeeld en de totaalervaring.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie