do 11 jun - za 13 jun

Koefnoen on tour (werkvoorstelling)

Koefnoen
11
jun
-
13
jun
 • do 11 jun
  20:30
  Klein Bellevue
 • vr 12 jun
  20:30
  Klein Bellevue
 • za 13 jun
  20:30
  Klein Bellevue

Na zestien(!) seizoenen televisie trekken Owen Schumacher, Paul Groot en Jeremy Baker met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?

Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle gevolgen van dien!

Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

Koefnoen on tour!

Credits

met Owen Schumacher, Paul Groot, Jeremy Baker, Jeske van de Staak en Ruth Sahertian
regie Jos Thie
Producent MORE Theater Producties

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie