Foto: Annemieke van der Togt

Meer dan mogelijk

Thijs van de Meeberg
Theater Bellevue op 1,5 meter | try-out
do 4 jun

Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En u treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg. 


 Belangrijk 

Lees vóór uw bezoek eerst goed het reglement:
Uw bezoek aan Klein Bellevue.
Hier vindt u o.a. de tijd waarop u de zaal kunt betreden. 

Hij is meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag met u wil delen. Over al die onvervulde verlangens, dat de realiteit keihard botst met verwachtingen en dat het in de regel heel vervelend is om jezelf te zijn, daar hoeven het niet over te hebben toch?

Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015. Meer dan mogelijk is zijn derde soloprogramma. De Volkskrant noemde hem "een fijne Freek de Jonge light" en de Theaterkrant schreef: "Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft!"

Een fijne Freek de Jonge light - Volkskrant

 Theater Bellevue op 1,5 meter 
Theater Bellevue opent haar deuren in juni voor maximaal 30 personen per voorstelling. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw bezoek veilig verloopt. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 Theatercafé en Restaurant De Smoeshaan 
Vóór de voorstelling bent u van harte welkom om te komen eten in De Smoeshaan. I.v.m. de maatregelen dient u te reserveren (optie in het bestelproces) en serveren wij een driegangen keuzemenu (€32,50). Bekijk het menu hier

Tijden:
17:00 - bij aanvang voorstelling om 19:00 uur
19:15 - bij aanvang voorstelling om 21:00 uur

 Digitaal tegoed 
Heeft u kaarten voor een afgelaste voorstelling om laten zetten in digitaal tegoed, en wilt u dat voor een van deze voorstellingen inzetten? Mail dan naar kassa@theaterbellevue.nl

Credits

regie Hanneke Braam