BIES

Hét try-out podium voor cabaret en kleinkunst

Eenmaal per maand in Klein Bellevue, dé cabaretkelder. Nergens is de sfeer zo intiem en zit je zo dicht op de huid van de artiest als hier. De zaal waar veel artiesten hun eerste stappen op het podium hebben gezet, is het decor voor een gevarieerde avond. Een host praat de avond aan elkaar. Iedere maand is er een andere line-up.

Al meer dan 15 jaar een begrip in Amsterdam

Je kunt er gevestigde namen tegenkomen zoals Sanne Wallis de Vries, Paulien Cornelisse en Daniël Arends Maar ook nieuwe talenten krijgen de kans om zich te presenteren en te bewijzen dat zij de veelbelovend zijn.

BIES staat garant voor een avond vol topkwaliteit. Laat je verrassen, neem je vrienden mee en dompel je onder, zodat je aan het eind van de avond kunt zeggen: "daar was ik bij, die grap heb ik geboren zien worden".

programmering Daniël van Veen, Eveline Mol

BIES ?!

     bis (spreek uit: 'bies') betekent: 'nog een keer!'

Bis komt uit het Latijn en betekent 'twee keer'. Het zal niet vaak meer geroepen worden, maar "BIS, BIS!" is iets wat het publiek vroeger in de opera riep na een goed optreden wanneer ze een lied zó mooi vonden dat ze het nog een keer wilden horen...

Events in dit thema