The Chosen Family show-ho-ho nu in de verkoop

In de laatste weken van het jaar zoeken we naar een ander nieuw gevoel van thuiskomen. Dat warme gevoel van verbinding kun je vinden bij traditonele familievormen, maar ook bij een zelfgekozen familie, een groep zielsverwanten bij wie je je veilig voelt. Zo’n Chosen Family is de spelersgroep van BOYS WON'T BE BOYS / Rikkert van Huisstede.

Speciaal voor Theater Bellevue maakt BOYS WON'T BE BOYS een compleet nieuw programma over hun queer visie op het thema familie.  Zeven spelers delen hun persoonlijke verhalen, door middel van theater, mime, kleinkunst, drag, popmuziek, hiphop dance en klassiek ballet. Met Rikkert van Huisstede als hokjes-doorberekende, zingende host in mini-jurk. 

BOYS WON'T BE BOYS The Next Generation

Voor deze gelegenheid wordt er ook BOYS WON'T BE BOYS The Next generation, een jongereneditie gemaakt, dat als voorprogramma te zien is in de Kleine Zaal. Hier luister je naar inspirerende verhalen jongeren tussen 12 en 23 jaar, die ook hun perspectieven op mannelijkheid delen. Verwacht expressieve dans, schurende spoken-word, kwetsbare muziek en kledingstukken die om je oren vliegen!

The Chosen Family Diner

Tussen beide programma's door kun je aanschuiven bij het Chosen Family Diner in Theatercafé De Smoeshaan. Voor een zacht prijsje geniet je samen met vrolijke zielsverwanten van een familiediner met nieuwe tradities, één waar je met een dikke glimlach vertrekt om je onder te dompelen in het spektakel van The Chosen Family Show- ho-ho. 

Lees alles over de full experience van de The Chosen Family Show-ho-ho

Pay what you can

Wij gunnen iedereen een bezoek aan The Chosen Family Show ho ho. Alleen is dit niet voor iedereen haalbaar in deze dure tijden. Kun je het zelf eigenlijk goed missen, dan kun je wat meer voor jouw kaartje betalen zodat wij ook een tarief kunnen aanbieden voor mensen die krap zitten. 

Hoe werkt het?

Als je kaarten koopt zie je 3 verschillende prijssoorten. De bovenste prijs is het reguliere tarief dat door ons is vastgesteld. Kun je gerust iets meer betalen kies dan Pay what you can-L. Zit je even krap, of moet je voor langer de hand op de knip houden? Kies dan Pay what you can-S. Boek je voor beide programmaonderdelen kun je verschillende prijssoorten combineren.