foto Erst Coppejans

Pay what you can bij The Chosen Family Show-ho-ho

Wij gunnen iedereen een bezoek aan The Chosen Family Show-ho-ho, alleen is dit niet voor iedereen haalbaar in deze dure tijden. Een ieder die het zelf eigenlijk goed kan missen vragen we wat meer voor het kaartje betalen zodat wij ook een tarief kunnen aanbieden naar mensen die krap zitten. 

We kunnen er niet om heen, het leven wordt duurder. Voor sommigen geen probleem, voor anderen een bron van zorg en de reden dat zij cultuurbezoek even uitstellen. Terwijl juist in deze tijd de behoefte aan verbinding, duiding en esthetiek groot is. Bij het programma The Chosen Family Show-ho-ho  en het voorprogramma BOYS WON'T BE BOYS The Next Generation werken we voor het eerst met verschillende toegangsprijzen voor dezelfde stoel.

Er is een reguliere prijs en er is een lagere en een hogere prijs. Wie dit bedrag gemakkelijk kan missen maakt het mogelijk dat iemand anders voor een kaartje kan kopen voor een lagere dan de reguliere prijs. Je bepaalt dus zelf welke prijs het beste bij jou past. Gewoon online, zonder extra voorwaarden. Pay what you can.  Nu eerst in de week voor Kerst maar in 2023, wat ons betreft, bij vrijwel alle voorstellingen.