BOYS WON’T BE BOYS bij Koffietijd

Donderdag schoven Rikkert van Huisstede en Lito Mabjaia aan tafel bij Pernille en Vivian van het programma Koffietijd.  Zij vertelden vol enthousiasme over BOYS WON'T BE BOYS en The Chosen Family Show-ho-ho en Matthijs Rijsdijk (Roi Soleil) zong voor het eerst voor publiek zijn lied Ma Famille

Ook flitsten de prachtige portretten voorbij van de 26 jonge Amsterdammers die in het voorprogramma het podium van Klein Bellevue gaan bestormen in BOYS WON'T BE BOYS The Next Generation. En één van de laatste rompers die het programma Koffietijd zal uitdelen kwam terecht bij een stralende Rikkert. Deze verrassing neemt hij mee naar huis voor het kindje dat hij en zijn vriendin in januari verwachten.

Bekijk het fragment terug via de site van Koffietijd

Meer weten over The Chosen Family Show ho ho en BOYS WON'T BE BOYS The Next Generation? En het Chosen Family Dinner? Klik hier

Pay what you can

Betaal iets meer voor jouw kaartje en open daarmee de deuren voor anderen  

Wij gunnen iedereen een bezoek aan The Chosen Family Show ho ho. Alleen is dit niet voor iedereen haalbaar in deze dure tijden. Kun je het nu zelf eigenlijk goed missen dan kun je wat meer voor jouw kaartje betalen zodat wij ook een tarief kunnen aanbieden naar mensen die krap zitten. 

Hoe werkt het?

Als je kaarten koopt zie je 3 verschillende prijssoorten. De bovenste Het reguliere tarief is de  toegangsprijs die door ons is vastgesteld. Kun je gerust iets meer betalen kies dan Pay what you can-L. Zit je even krap, of moet je voor langer de hand op de knip houden? Kies dan Pay what you can-S. Boek je voor beide programmaonderdelen kun je verschillende prijssoorten combineren.