Foto: Nathan Reinds

We gaan weer naar Carré en Nina en Zoutmus gaan mee!

Theater Bellevue en Koninklijk Theater Carré nemen het initiatief om ons publiek én onze theatermakers niet in de kou te laten staan. We maakten samen een ware kerstpuzzel en stoelendans en presenteren rondom de feestdagen onze programmering gezamenlijk als matinee. 
 
De voorstelling Gods Wegen van Nina de la Parra verhuizen we van Klein Bellevue naar onze Grote Zaal op 21, 22, 23 december om 14:15 uur. Als klapper betreedt Nina op 24 december om 13:30 uur het toneel van Carré. De voorstellingen op de andere dagen komen te vervallen. 
 
Het in december geplande muziektheaterspektakel Jungleprinter van Zoutmus in Bellevue verplaatsen we 30 en 31 december naar Carré om 13.30 uur, zodat we gezamenlijk meer dan duizend bezoekers kunnen verwelkomen! Daarbij komen de jongens van Zoutmus in juni terug met deze voorstelling om het seizoen spetterend af te sluiten. De voorstellingsreeks in december in de Grote Zaal van Theater Bellevue komt te vervallen.

Kaartkopers zijn hierover per mail geinformeerd en kunnen met hun digitaal tegoed nieuwe kaarten kopen voor de voorstellingen in Bellevue of opnieuw kaarten kopen voor Carré en van Bellevue het geld teruggestort krijgen. 
 
Fijne dagen en tot snel in Theater Bellevue of Carré