© Femke Teussink
wo 5 feb - do 6 feb

Muntjes duiken tussen haaien

Johanneke ter Stege
5
feb
-
6
feb
  • wo 5 feb
    20:30 - 22:00
    Klein Bellevue
  • do 6 feb
    20:30 - 22:00
    Klein Bellevue

Muntjes duiken tussen haaien is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht toont de ontwapenende singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN haar poëtische zoektocht.

Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil zij er met een theatervoorstelling achter zien te komen wat het leven magisch maakt. Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt? Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt.

Johanneke dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit. "Ik verzamel de mooiste stukjes tijd en rijg ze aan elkaar."
 

In 2016 won Johanneke de Cultuurprijs Overijssel in de categorie Talent.

Wat maakt het leven magisch?

Credits

door Johanneke ter Stege
regie Fred Florusse

Muntjes duiken tussen haaien - Johanneke ter Stege
© Femke Teussink
Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie