AKF Roulette inside

diverse artiesten
AMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL
vr 3 apr en za 4 apr

Het succesvolle AKF Roulette krijgt een speciale editie in Theater Bellevue. Niet de locaties blijven geheim, maar de line-up is tot op het laatste moment een verrassing.

Wat we wel al kunnen beloven is dat er drie toptalenten het podium zullen betreden en je trakteren op drie keer een half uur nieuw materiaal. Ontdek kleinkunst en laat je verrassen door dit unieke programma!

In samenwerking met: Theater in Huis

Meer over de makers

Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert van 30 maart t/m 20 april 2020 AKF Deluxe, hét jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein.

Tijdens AKF Deluxe ontdek je kleinkunst van de beste artiesten. Laat je verrassen door nieuwe vervolgliedjes tijdens de Avond van de Kleinkunst. Ontdek aanstormende talenten tijdens AKF Roulette, een geheime theaterroute langs het Leidseplein. Of geniet van een avond vol kwaliteit tijdens de AKF Hommage.

Wie gaat er vandoor met de AKF Sonneveldprijs? En wie wint de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied? Dompel je twee weken onder zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de béste kleinkunst van dit moment.