Foto: Lieke Romeijn

BLOOS - bed 1 t/m 3

Marte Boneschansker
Nederlands Theater Festival 2019 - (doorlopend tussen 16:00 - 20:00 uur)
vr 6 sep

Marte Boneschansker interviewde negen vrouwen over intimiteit en sensualiteit. Gelegen in een eenpersoonsbed luister je door een koptelefoon naar één van hen. Elk bed vertelt een ander verhaal. Bloos is lichamelijk, sensueel, open en zonder gêne. 

 INFO 

- U bezoekt bed 1, 2 óf 3
- Het is mogelijk om meerdere bezoeken (in totaal 9) te combineren. Houd hierbij rekening met minimaal 35 minuten tussen de sessies
- U kunt maximaal één bed per keer bestellen, klik op winkel verder om meerdere bedden in uw winkelmandje te plaatsen

BLOOS gaat over datgene waar we het niet over hebben. Over sensuele pleziertjes zoals met je hand in een zak met rijst glijden of een ijsklontje op je borst laten smelten. Over versieren, versierd worden en ergens naar verlangen. Verhalen van vrouwen tussen de tien en de honderd over intimiteit en sensualiteit. Ieder bed vertelt een ander verhaal van een andere generatie.

De jury van de De BNG Bank Theaterprijs: “Een zeer knappe prestatie hoe in BLOOS de fijngevoeligheid van het persoonlijke verhaal wordt gerespecteerd en onbehagen in balans is met een ontwapenende openheid. De details in vormgeving en de zorgvuldigheid van de performers zorgen ervoor dat BLOOS een unieke en ondeugende zintuigelijke ervaring wordt, zonder dat het afleidt van wat er te horen is op de koptelefoon. De bezoeker kan zich volledig overgeven aan de verhalen van de vrouwen die zich in al hun kwetsbaarheid hebben geopend voor Boneschankers verbluffende BLOOS.”
 

Credits

concept, uitvoering Marte Boneschansker
met Marte Boneschansker, Alidtcha Binazon, Nina Elisa Euson, Hannegijs Jonker, Femke Huskes, Simone Giel
scenografie Geartsje van der Zee
muziek Matthìas Sigurðsson
geluidsontwerp Dennis Slot
mixage Arno Peeters