Let op! Deze voorstelling speelt niet in Theater Bellevue, maar in Broedplaats Lely. 

De wereld staat in brand. We worden omsingeld door problemen. Ze zijn afschrikwekkend ernstig en schreeuwen om een oplossing. Daarom organiseert Circus Treurdier een feestelijke avond om al deze problemen te lijf te gaan.
Een avond vol zang, muziek en absurdistisch theater. Met vraagstukken als: 'Is het klimaatprobleem erger dan het vluchtelingenprobleem?', 'Willen jullie meer of minder Marokkanen?', 'Hoe blijf je hopen als alles hopeloos lijkt te zijn?'.

Circus Treurdier maakt gehakt van je pessimisme, en stuurt je met een glimlach weer naar buiten. Er is een bar waar je tijdens de avond je zorgen weg kunt drinken, of met je buren kunt proosten op een probleemloze toekomst.

Zaal open 20.00 uur, aanvang voorstelling 20.30 uur
Einde ca. 22.45 uur (incl. twee korte pauzes)

spelers, makers, schrijvers Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen
componist, muzikant Wilko Sterke
regie Suze Milius
decor, kostuums Janne Sterke 

Beste bezoeker van Night of the Problems,

In de buurt van Broedplaats Lely (Schipluidenlaan 12) waar de voorstelling speelt zijn werkzaamheden aan de gang die de bereikbaarheid bemoeilijken. Het adres Schipluidenlaan nr 12 is alleen per fiets of lopend bereikbaar. Voor auto's is het aan te raden om te parkeren in de buurt van de volgende straten: Koningin Wilhelminaplein of Delflandlaan en dan het laatste stuk te lopen. Als mensen slecht ter been zijn dan is het mogelijk met de auto via de achterkant van het pand aan te komen. Vanaf Delflandplein 4 en via het fietspad (waar tijdelijk auto’s op mogen).

Houdt alstublieft rekening met de extra reistijd. 

Een feestelijke avond om de wereldproblematiek te lijf te gaan

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP en Stadspas
€ 14,00
Studenten en MEMBER
€ 10,00