Robert Jan doet een greep uit zijn meer dan 300 liedjes

RJSolo

Robert Jan Stips
10 feb
16:30
  • zo 10 feb
    16:30 - 18:00
    Klein Bellevue
    Pauze 01:00
    Geweest

Het is een spontaan theater gebeuren, geen gelikt of geregisseerd programma. Robert Jan laat je horen en voelen wat hij in die ruim 40 jaar heeft gemaakt en... meegemaakt. 

Van ‘Radar Love’ tot ‘Leven na de dood’ van’Still believe‘ tot ‘Tokyo (I’m on my way)’

Het spoor dat Robert Jan Stips inmiddels door in het Nederlandse muzieklandschap trekt is verder vrij ongekend. Een constante lijn van oorspronkelijke muziek-kwaliteit, via bekende namen als Supersister, NITS, Golden Earring, Sweet d’Buster, Gruppo Sportivo, Transister en Freek de Jonge, van de jaren 70 tot en met nu. Robert Jan doet een greep uit zijn meer dan 300 liedjes, speelt en zingt ze in verrassende versies op het instrument waar de meeste ook op ‘geboren’ zijn: puur aan de piano – onverwachte covers, nieuw werk, cross-overs met klassiek en vertelt daarbij veel anekdotes en verhalen. Van ‘Radar Love’ tot ‘Leven na de dood’ van’Still believe‘ tot ‘Tokyo (I’m on my way)’.


Het is een spontaan theater gebeuren, geen gelikt of geregisseerd programma. Robert Jan laat je horen en voelen wat hij in die ruim 40 jaar heeft gemaakt en... meegemaakt. Het publiek kan tot één dag te voren verzoeknummers aanvragen via verzoek@stips.net
Er geldt één spelregel: het nummer moet ooit door RJ (mee)-gespeeld, -opgenomen of –geschreven zijn.

Credits

concept, spel Robert Jan Stips