Derde auditieronde AKF Sonneveldprijs 2020

Amsterdams Kleinkunst Festival
do 12 dec - za 14 dec

Tijdens de eerste, tweede en derde ronde van de AKF Sonneveldprijs wagen frisse, veelal energieke, dikwijls dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers en kleinkunstenaars de stap naar het podium van Klein Bellevue. Waar ze zich ten overstaan van publiek en de selectiecommissie van het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteren. Welke talenten stomen door naar de volgende ronde en wie moeten het strijdtoneel verlaten? Moedig hen aan en ontdek de artiesten van de toekomst!

 LINE-UP 

do 12 dec
Gliss
Gitte Schelfhout
Lotte Velvet

vr 13 dec
Maria Kraaijkamp
Annemarie Brijder
Beth & Flo

za 14 dec
Carina Meeldijk
Kitty Goemaat
Luan Buleshkaj


Dat meedoen aan het Amsterdams Kleinkunst Festival z’n vruchten af kan werpen, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Eva Crutzen, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Glodi Lugungu en Rosa da Silva zetten ooit hun eerste stappen bij het AKF.

Gedurende de eerste ronde spelen de kandidaten 10 minuten van hun zelfgeschreven programma. Vijftien van hen mogen vervolgens 20 minuten laten zien tijdens de tweede ronde en negen talenten stomen door naar de 30 minuten durende derde ronde. Na deze ronde wordt bekend wie de zes halve finalisten van 2019 zijn!

Frisse, veelal energieke, dikwijls dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers en kleinkunstenaars