vr 6 mrt - za 7 mrt
try-out

***nieuw programma***

Tim Fransen
6
mrt
-
7
mrt

Na twee fantastische theaterprogramma’s waaraan een filosofische overpeinzing ten grondslag lag, wil hij nu de totale vrijheid om te beginnen bij het begin: lol maken.

Tim Fransen gunt zichzelf even een nieuw begin. Hij gaat een aantal maanden de kleine theaters in om te klooien. Zonder plan, zonder eindpunt. Gewoon kijken waar hij op uit komt. Alles waar hij z’n zin van heeft, neemt hij mee richting zijn 3e avondvullende voorstelling. Maar zo ver is het gelukkig nog lang niet. Eerst klooien.

Winnaar 

Neerlands Hoop 2016

Tim Fransen (1988) groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en droomde er als kind al van om cabaretier, tekstschrijver en filosoof te worden. Die droom kwam helemaal uit: aan de Universiteit van Amsterdam voltooide hij cum laude de studies psychologie en filosofie. In 2014 won hij het BNNVARA Leids Cabaret Festival op overweldigende wijze en in 2016 nam hij de Neerlands Hoop in ontvangst voor zijn debuutprogramma Het failliet van de moderne tijd. 

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie